torsdag den 24. april 2008

Sviptur til Flensburg.

Fredag den 18. skulle Kristine og hendes veninde Christina køres til Billund Lufthavn for at flyve til Teneriffe, så allerede torsdag satte vi kursen mod Haderslev hvor vi overnattede på kassernen, inden JP tidligt om morgnen kørte de to tøser til Billund.

Hvad gør man nu, når man står i Haderslev og der er 3 fridage foran en ?
Selvfølgelig -
vi tog en smuttur til Flensburg.

Fredag brugte vi på indkøb - nyt tøj, kattefoder o.l. - spiste på en dejlig restaurant i Handevitt og lørdag tog vi i Rote Strasse, hvor Uta åbnede sin butik "Woll-Sucht" i nye dejlige lokaler.

Jeg har besøgt hende før i hendes gamle forretning, men ser frem til at hun nu er at finde i Rote Strasse - som vi alligevel altid besøger når vi er i Flensburg.

Det er en hyggelig gade hvor mange af de gamle små baggårde er hyggeligt restaureret, med spændende forretninger og skønne spisesteder.

Det er en rigtig fin forretning og det var rart at hilse på Uta og ikke mindst Angelika som jeg også kender fra Ravelry.





Der blev også købt lidt garn og nye Knit Picks strømpepinde og et andet sted i byen lidt perler til mit næste CFW.



















'

Månedens sok - april

Ja, månedens sok - April - har været færdig et stykke tid.
Min kollega kom en dag først i april og måtte bekende at hendes hund havde ædt det par sokker hun havde fået af mig, så nu ønskede hun sig et par nye.
Dagen efter kom hun med garn fra Aldi og da jeg lige havde tilmeldt mig "Sokkeklub 2008"- kastede jeg mig over Vikingesokkerne.
Det viste sig dog hurtigt at garnet ikke egnede sig til så meget mønster - det var lidt "loddent" så den flotte vikingesnoning kom slet ikke til sin ret. Derfor blev det til et par sokker med en almindelig snoning foran - og hun blev meget glad for dem. Nu må vi så håbe at hunden ikke er sulten efter dem også - måske skulle de have været behandlet i "gå væk hund" :-)

Marts måneds sok - her i april ;-)

Det går endelig fremad med marts måneds sok - min første toe-up sok. Jeg må tilstå at det på et tidspunkt var som at lære at strikke sokker for første gang, men med lidt hot-line hjælp fra Erna (Takker ) gik det og nu mangler jeg kun skaftet på sok to. Den er nu pakket ned til Hobbynettræffet på Langeland - der skal jo også være tid til snak.

Garnet er "Sisu Fantasy" fra SandnesGarn.

torsdag den 10. april 2008

Culture Fusion Wrap




Så blev mit Culture Fusion Wrap færdigt - og jeg er vild med det.
Nu bliver det spændende at se hvordan det klarer sig i konkurrencen med alle de andre skønne CFW's, men bare det at eje det er en gave i sig selv. Samtidig har jeg fået fine rosende ord fra Jane som har designet wrappen - og det er jo også dejligt.
Der er endnu en wrap på pindende - af det garn jeg købte i München - et rigtigt sommersjal.

tirsdag den 8. april 2008

Garnkøb i Münnchen.

Jeg har slet ikke vist jer hvad jeg købte af garn og perler da jeg var i München - og Erna er så nysgerrig ;-) - så her er det.