torsdag den 24. april 2008

Sviptur til Flensburg.

Fredag den 18. skulle Kristine og hendes veninde Christina køres til Billund Lufthavn for at flyve til Teneriffe, så allerede torsdag satte vi kursen mod Haderslev hvor vi overnattede på kassernen, inden JP tidligt om morgnen kørte de to tøser til Billund.

Hvad gør man nu, når man står i Haderslev og der er 3 fridage foran en ?
Selvfølgelig -
vi tog en smuttur til Flensburg.

Fredag brugte vi på indkøb - nyt tøj, kattefoder o.l. - spiste på en dejlig restaurant i Handevitt og lørdag tog vi i Rote Strasse, hvor Uta åbnede sin butik "Woll-Sucht" i nye dejlige lokaler.

Jeg har besøgt hende før i hendes gamle forretning, men ser frem til at hun nu er at finde i Rote Strasse - som vi alligevel altid besøger når vi er i Flensburg.

Det er en hyggelig gade hvor mange af de gamle små baggårde er hyggeligt restaureret, med spændende forretninger og skønne spisesteder.

Det er en rigtig fin forretning og det var rart at hilse på Uta og ikke mindst Angelika som jeg også kender fra Ravelry.

Der blev også købt lidt garn og nye Knit Picks strømpepinde og et andet sted i byen lidt perler til mit næste CFW.'

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Den ser godt nok lækker ud den butik, må huske på det næste gang jeg kommer over grænsen...

Angelika sagde ...

Det var hyggeligt at hilse paa dig :-) Butikken er dejlig og jeg nyder at den kun ligger 5 minutter fra jobbet og 15 minutters gaatur hjemmefra ;-))

Anita sagde ...

Lækkert garn du fik købt :-) - så ved jeg også hvorfor du ikke var til strikkecafé ;-)

Du skal vist have lov til at kigge lidt i mine perler på et tidspunkt. Der er sikkert nogle du kan bruge :-)