lørdag den 10. januar 2009

HUL PÅ 2009


Så er der taget hul på 2009 - og det er tid til at se tilbage på 2008 - et år der bragte mange skønne oplevelser.
Der er blevet strikket af hjertens lyst.
Det var mit mål at strikke 12 par sokker - det blev til 10 par voksensokker og og 10 par babysokker, så det mål er vist nået.
Alle voksensokkerne er i forskellige mønstre, så det har været spændende.
Der er også strikket en del babytøj - da babyboomet satte ind i min omgangskreds i 2008 - og nye mødre idag er heldigvis glade for at få hjemmestrikkede gaver.
Et af de spændende strikkeprojekter var Baby Surprise Jacket - hele to, med tilhørende sokker. Ja den ene fik endda følgeskab af både djævlehue, halsfisk og luffer.
Også mit strømpetæppe kom et stykke videre, men det holder vist hele 2009 med.
Det blev ogå til flere tørklæder og sjaler og halsedisser, men kun en enkelt trøje.
Den største stikkeoplevelse var dog mit møde med Jane Thornleys fantastiske strikkeinspiration, som blev til 2 sjaler - Culture Fusion Wraps - og to skønne veste. Samtidig blev det til et møde med en flok dejlige amerikanske strikkepiger i en strikkegruppe på "Ravelry" hvor vi udveksler ideer og billeder af vores arbejder, bistået af Jane selv.
Der er også blevet farvet garn - både i cool aid og plantefarvet - også her med inspiration fra Ravelry.
Ideerne og lysten til alt dette kommer jo ikke af ingenting - men som saltvandsindsprøjtninger fra en flok skønne piger - ud over fra Ravelry - også de skønne Quinder fra Hobbynettet - gennem vores skønne forum og vores altid hyggelige møder rundt om i landet. Ikke mindst vores træf på Langeland i april.
Nu ser jeg frem til at tage hul på 2009 - forhåbentlig med fornyet energi - Hyggestrik hos Kirsten i Vejle i februar og Hobbytræf på Langeland i maj.
Jeg har været sløv til at blogge i slutningen af 2008, men med en ny computer i julegave, kan det kun gå fremad - så jeg håber at rigtigt mange vil kigge forbi i året der kommer.

1 kommentar:

Strikkeheksen sagde ...

Glæder mig til at følge med her :-)